Pregătește Dinamo un transfer spectaculos? Reacția lui Andrei Nicolescu

Dinamo andrei nicolescu Florin Andone Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:21
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 21:22

Florin Andone (31 de ani) va deveni liber de contract în această vară, după ce și-a anunțat plecarea de la Edense.

Atacantul cu 25 de prezențe la echipa națională ar putea juca, pentru prima oară în cariera sa, în Superliga României. Dinamo București este echipa care ar lucra intens la transferul lui Florin Andone, care este dorit și de echipe din Portugalia.

Întrebat despre posibilitatea ca Florin Andone să ajungă la Dinamo, Andrei Nicolescu, administratorul special al ”câinilor”, a reacționat.

„Din păcate, chiar dacă am fi, chiar dacă n-am fi interesaţi de Florin Andone, nu putem discuta nimic, nu putem comenta nimic. Ar însemna să-mi fac mie rău. Ştiţi că niciodată n-am vorbit înainte despre astfel de lucruri”, a spus oficialul lui Dinamo, potrivit sportpesurse.ro.

Florin Andone nu a jucat niciodată în România

Născut la Botoșani, Florin Andone nu a jucat niciodată în campionatul României! Atacantul a plecat de mic în Spania, unde și-a început cariera de fotbalist. Are 25 de selecții la națională și este cotat la 700.000 de euro.

De-a lungul anilor, Andone a jucat pentru Castellón, echipele secunde de la Villarreal, Atlético Baleares, Córdoba, Deportivo La Coruña, Brighton, Galatasaray, Cádiz și Las Palmas. La Eldense a ajuns în vara lui 2023 și are contract până în 2025.

Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Edense

„Dragi fani, aș vrea să vă informez că, din 30 iunie, nu voi mai fi jucătorul lui CD Eldense. Apreciez profund interesul și preocuparea pe care le-ați manifestat pentru viitorul meu, dar în acest moment al carierei mele, simt nevoia să caut noi provocări fotbalistice care să-mi permită să continui să cresc.

Mă simt foarte mândru și fericit că am putut contribui la salvarea echipei în Divizia a II-a. Au fost momente intense și pline de satisfacții. Întotdeauna voi lua cu mine amintirile acestei etape.

Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Pasiunea și sprijinul vostru necondiționat au fost o inspirație. Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor și sunt sigur că CD Eldense va continua să facă istorie. Cu dragoste și recunoștință, Florin”, a spus Andone.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!