EXCLUSIV | "Poate sa ii dea 100 de milioane pe luna ca nu merge acolo!" Anuntul MOMENTULUI in legatura cu Dragusin! Cand va semna fundasul

radu dragusin Cristiano Ronaldo Florin Manea juventus Serie A Stranieri EXCLUSIV | "Poate sa ii dea 100 de milioane pe luna ca nu merge acolo!" Anuntul MOMENTULUI in legatura cu Dragusin!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 20:02
Data actualizarii: Marti 23 Februarie 2021, 20:05

Radu Dragusin continua negocierile pentru un nou contract. 

Agentul fundasului de la Juventus a oferit detalii de ultima ora despre ofertele pe care le are pentru Dragusin. Florin Manea a vorbit si despre negocierile cu Juventus, echipa la care romanul are sanse mari sa ramana pentru urmatorii 5 ani. 

"Cred ca saptamana viitoare se va rezolva. Au fost discutii foarte benefice cu Juventus, urmeaza sa vedem saptamana viitoare. Suntem multumiti, in mare parte s-a ajuns la o intelegere. Lucrurile sunt clare, iar acum va trebui Radu sa ia decizia. 

Au fost vreo vreo 6, 7 oferte concrete, ele sunt in continuare pentru ca inca nu a semnat. Daca te suna Real Madrid in ultima zi, ce faci, ii refuzi?

E foarte placut sa te sune atatea cluburi, dar e mai bine sa te sune Juventus, Leipzig. M-a sunat un agent si imi spunea: 'Domne, o gramada de bani in Turcia' si i-am zis: 'Poate sa-i dea 100 de milioane pe luna ca nu merge la momentul asta in Turcia'.

Multi se gandesc la bani, Radu se gandeste sa faca o cariera si atunci alegerea lui nu va fi in functie de bani. E importanta aceasta semnatura pentru ca unde va semna, acolo va fi pentru urmatorii 5 ani", a declarat Florin Manea, in exclusivitate pentru www.sport.ro si Pro TV. 

Daca va semna un nou contract cu Juventus, Radu Dragusin va castiga un milion de euro pe sezon. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!