"Echipa sufera mai putin cand e pe teren!" Stefan Radu, apreciat de italieni pentru evolutia din meciul cu Bayern! Ce note a primit romanul

"Echipa sufera mai putin cand e pe teren!" Stefan Radu, apreciat de italieni pentru evolutia din meciul cu Bayern! Ce note a primit romanul

Stefan Radu a fost integralist in meciul dintre Bayern si Lazio din returul optimilor Champions League. 

Romanul a reusit o evolutie buna, mai ales in repriza secunda, cand i s-a opus foarte bine lui Robert Lewandowski. Jurnalistii italieni s-au aratat incantati de prestatia lui Radu, pe care l-au laudat. 

Cei de la Calciomercato i-au acordat nota 6, punctand ca echipa sufera mai putin atunci cand el este pe teren: "Din ce in ce mai mult in istoria lui Lazio: 400 de meciuri la clubul capitolin. Un stalp pentru istoria recenta a biancocelestilor, dar si al actualei defensive a clubului. Cu Radu pe teren, echipa lui Inzaghi sufera mult mai putin."

Stefan Radu a fost apreciat si de unul dintre site-urile suporterilor lui Lazio, care i-au acordat nota 5,5. "Prezenta sa garanteaza o mai mare siguranta intregului departament", au scris cei de la Lalaziosiamonoi.it. 

Meciul cu Bayern a marcat aparitia cu numarul 400 a lui Radu in tricoul lui Lazio. Romanul mai are nevoie de doua partide pentru a deveni fotbalistul cu cele mai multe aparitii din istoria clubului. Actualul detinator al recordului este Giuseppe Favalli, cu 401 meciuri jucate. 

Stefan Radu este jucatorul lui Lazio din 2008, reusind de-a lungul timpului 8 goluri si 20 de pase decisive. Alaturi de italieni, Radu a castigat 3 Cupe ale Italiei si 3 Supercupe. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Războiul din Afganistan în cifre. Câți bani și câte vieți omenești au pierdut SUA în 20 de ani
BRAT
Modifică setările cookies