Stranieri

Denis Drăguș, elogiat în presa din Belgia după ultimul meci: „Un fenomen real!”

Atacantul român a marcat în ultima partidă al lui Standard Liege. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 09:53
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 10:02

Denis Drăguș (22 ani) are parte de un sezon foarte bun de la revenirea la Standard Liege. Atacantul a fost protagonistul ultimului meci al echipei sale, cu Leuven, 2-2, din etapa a 11-a a campionatul Belgiei. 

În minuitul 50, românul a marcat al treilea gol al sezonului în Jupiler Pro League și a mărit avantajul lui Standard la 2-0. Două minute mai târziu, avea să dribleze portarul advers și să mai înscrie o dată. Doar că, după șapte minute de analiză VAR, reușită a fost anulată eronat pe motiv de offside. 

  • Denis Drăguș

Cu toate că gruparea sa a fost egalată în minutele 90+6 și 90+9, prestația lui Drăguș a fost lăudată de presa din Belgia.

Un fenomen real, căruia îi place să mângâie mingea. Uneori chiar prea mult, dar din fericire nu întotdeauna, pentru că știe să ridice capul și să fie decisiv. A marcat o dublă, care a fost anulată de VAR după șapte minute de analiză!”, au scris jurnaliștii de la sudinfo.be

După un împrumut la Crotone, în care a bifat doar 9 meciuri într-un an, fără a izbuti să marcheze, Drăguș pare că și-a regăsit forma sportivă care a făcut-o pe Standard Liege să îi plătească Viitorului Constanța 1.8 milioane de euro în vara lui 2019. 

Atacantul poate fi o soluție și pentru Mirel Rădoi, în meciurile pe care echipa națională le dispută în luna noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein. Pentru prima reprezentativă, jucătorul a adunat două prezențe, ambele în meciurile cu Serbia, 2-2 și 0-0, din grupele Nations League. 

Modifică setările cookies