Stranieri

Denis Drăguș, protagonistul unei faze controversate în Belgia. A marcat un gol, iar al doilea a fost anulat de VAR după aproape 7 minute 

Standard Liege a avut un început de sezon slab, acumulând doar 13 puncte în zece etape disputate în campionatul Belgiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 23:40
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 23:47

Cea de-a 11-e etapă a adus și primele puncte pentru Liege, după trei înfrângeri consecutive, aducerea pe banca tehnică a lui Luka Elsner fiind de bun augur.

Standard a făcut egal, 2-2, în fața celor de la Leuven, unul dintre goluri fiind marcat de Denis Drăguș. De altfel, românul a mai fost protagonistul unei faze inedite, după ce a mai înscris un gol, anulat pe motiv pe offside, după o analiză VAR care a durat 6 minute și 46 de secunde. 

În plus, decizia de anula golul lui Drăguș a fost una greșită, deoarece internaționalul român nu se afla în poziție de offside. Reacțiile de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară, fanii celor de la Liege fiine nemulțumiți de felul în care arbitrul Van Damme a gestionat situația. 

După acest meci, Standard Liege a urcat pe locul 11 în clasament, cu 14 puncte. Lider este Royale Union, cu 22 puncte. 

Internaționalul român, care a evoluat ultima dată la prima reprezentativă acum trei ani, în octombrie 2018, a jucat nouă meciuri pentru Standard în actuala ediție de campionat. 

Chiar dacă nu a prins niciun meci ca titular, Drăguș a reușit să înscrie două goluri: la începutul campionatului, în 2-5 acasă cu Royal Antwerp, și în ultima etapă, în 1-3 în deplasare cu Mechelen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies