denis dragus Jupiler Pro League Standard Liege Stranieri

Nota primită de Denis Drăguș în Standard Liege - Antwerp. Câte goluri a înscris până acum românul

Denis Drăguș a fost peste medie în Standard Liege - Antwerp, scor 3-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 21:54
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 21:51

Integralist, Denis Drăguș a și marcat în minutul patru al confruntării. Standard Liege a rezolvat repede meciul cu Antwerp, înscriind trei goluri în nouă minute.

William Balikwisha a deschis scorul în minutul doi, Denis Drăguș a majorat diferența în minutul patru, iar Cihan Canak a dus scorul la 3-0 în nici 10 minute.

Ce notă a primit Denis Drăguș

Cel mai bun calificativ, potrivit SofaScore, l-a primit chiar Balikwisha, mijlocașul central al lui Standard Liege: 7.6, iar cel mai slab l-a văzut Jean Butez, goalkeeper-ul lui Antwerp: 5.9.

Denis "Dinamită" Drăguș, așa cum a fost poreclit de presa internațională în urmă cu ceva timp, a primit nota 7.3, chiar dacă a fost înlocuit în minutul 77 de Perica. 

În acest sens, fotbalistul român s-a situat peste media site-ului de specialitate, care a fost de 6.51

Cum a înscris Denis Drăguș

Atacantul Denis Drăguș a înscris duminică al doilea gol al echipei sale, Standard Liege, care a învins-o cu 3-0 pe fostul lider al campionatului Belgiei (Genk a învins Leuven-ul lui Valentin Cojocaru și a urcat pe 1), Royal Antwerp, în derby-ul etapei cu numărul 12 din Jupiler Pro League, meci început la ora 14:30.

Drăguș, care la ultima acțiune a echipei naționale, a prins doar 11 minute, în 1-1 cu Finlanda, a înscris golul de 2-0 în minutul 4, după o fază spectaculoasă. Românul, golgheterul lui Standard Liege în ultimul sezon, a marcat în actualul campionat de 4 ori în 12 meciuri jucate în Jupiler Pro League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!