Cum a reactionat Torje cand a aflat ca Bolt ii poate lua locul in echipa: "El vine ca fotbalist, nu ca atlet! Imi dau una peste gura daca nu e asa"

Cum a reactionat Torje cand a aflat ca Bolt ii poate lua locul in echipa: "El vine ca fotbalist, nu ca atlet! Imi dau una peste gura daca nu e asa"

Sivasspor, echipa lui Torje si Paul Papp, l-a contactat pe Usain Bolt, propunandu-i un contract, scrie Fotomac.

Usain Bolt a incheiat colaborarea cu australienii de la Mariners si vrea sa joace in Europa. Turcii de la Sivasspor il cheama. Acolo, el ii poate face concurenta lui Gabi Torje!

"Poate sa joace fundas dreapta. Dar trebuie sa ai coordonare cu mingea la picior, ca altfel degeaba esti rapid", spune Torje.

Fostul international roman a vorbit pe seama acestui subiect.

"Fundas dreapta poate sa joace, dar si al nostru fundas e rapid. Trebuie sa aiba si coordonare cu mingea la picior. Astea sunt mituri, povesti, nu se poate. El trebuie sa asculte de preparator, el vine ca jucator, altfel se duce o data si vine la pauza inapoi. Imi dau una peste gura daca nu e asa si zic ca am gresit. Vom vedea ce va fi in iarna", a spus Torje la Digi.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
DIICOT: S-a făcut reconstituirea parţială a infracţiunilor din Cazul Caracal. S-au audiat martori
BRAT