Dan Petrescu CFR Cluj Sivasspor Conference League

Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce a înjurat un jurnalist la conferința de presă

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a avut o reacție grosolană în timpul conferinței de presă premergătoare meciului cu Sivasspor, din grupele Conference League (azi, 22:00, Pro Arena & VOYO).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 13:05
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 13:02

În timpul conferinței de presă, Dan Petrescu a fost întrebat de un jurnalist român dacă viitorul său pe banca lui CFR Cluj depinde de calificare, iar antrenorul s-a enervat, spunându-i că adresează aceeași întrebare de fiecare dată și nu va mai vorbi niciodată cu el.

Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce a înjurat un jurnalist la conferința de presă

Ulterior, s-a auzit cum Petrescu l-a înjurat pe jurnalist, microfonul rămânând pornit.

În ziua meciului cu Sivassor, Dan Petrescu și-a prezentat scuzele și a explicat că a fost tensionat din cauza meciului.

"Eram tensionat din cauza meciului și m-au deranjat întrebările reporterului. Nu l-am jignit în mod direct, dar e adevărat că mi-am pierdut calmul și îmi cer scuze pentru asta", a spus Dan Petrescu, potrivit Gsp.

Ce s-a întâmplat la conferința de presă a lui Dan Petrescu

Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost deranjat de o întrebarea adresată de un jurnalist român prezent în sala de conferință, legată de viitorul său la campioana României.

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din sărite pe antrenor.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a spus Dan Petrescu la conferință.

”Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”, a spus Petrescu, în timp ce translatorul a tradus declarația pentru jurnaliștii din Turcia.

Modifică setările cookies