Stranieri

Razvan Lucescu, SCOS din Champions League dupa DEZASTRUL COVID! MOMENT ISTORIC! N-a putut sa stranga jucatori pentru o echipa! Prima reactie a lui Razvan

Al-Hilal a fost scoasa din Liga Campionilor Asiei dupa ce echipa a fost decimata de noul coronavirus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 21:05
Data actualizarii: Joi 24 Septembrie 2020, 00:04

UPDATE 21:20: Reprezentantii Ligii Campionilor Asiei au anuntat oficial ca Al Hilal a fost retrasa din competitie. 


Inaintea meciului cu Al Ahli, antrenorul Razvan Lucescu nu a avut decat 8 jucatori de camp disponibili si 3 portari, astfel ca meciul a fost anulat. Iata cum arata echipa de start aliniata de Lucescu jr.: 

Fotbalistii de la Al Hilal s-au infectat cu noul coronavirus dupa petrecerea data pentru castigarea titlului. Ei nu au respectat in niciun fel masurile de distantare sociala impuse de autoritati si nu au purtat masca.

Antrenorul Razvan Lucescu s-a declarat iritat de aceasta situatie si a spus ca este nevoie de masuri speciale in aceasta perioada dificila. 

"Avem suficient timp pentru a reprograma urmatoarele meciuri. In opinia mea, in acest moment trebuie luata o decizie corecta, cinstita, si trebuie amanate meciurile din 16-imi, din sferturile de finala, poate chiar si din semifinale. Este o situatie extraordinara si intr-o astfel de situatie, trebuie sa fie luate decizii corecte, normale, prin care toti sa fie respectati si sa ne fie data posibilitatea de a ne apara titlul pe teren. 

Suntem aici cu totii (n.r. in Qatar, unde sunt programate ultimele meciuri din grupe si fazele finale, care se disputa dupa un sistem similar celui din Champions League si Europa League), locuim impreuna si ne punem sanatatea in pericol unii altora. In conditii normale, fiecare ar fi fost la el acasa, iar cei infectati ar fi putut sa fie izolati de restul grupului. A fost foarte greu pentru noi, a fost o situatie dificila, dar Federatia din Asia trebuie, este obligata sa respecte Al Hilal si sa reprogrameze partidele urmatoare. 

Astazi avem 8 jucatori de camp si 3 portari. Ce putem sa facem? In Europa, in fiecare tara, in fiecare competitie, sunt meciuri amanate. Federatia asiatica trebuie sa tina cont de aceasta situatie extraordinara, sa gaseasca o data potrivita si sa ne dea sansa sa jucam", a declarat tehnicianul. 

Al-Hilal era lider in grupa, fiind neinvinsa dupa primele 5 etape. In aceasta seara, baietii lui Razvan Lucescu ar fi trebuit sa joace impotriva celor de la Al Ahli. 

Modifică setările cookies