"Bai, oameni buni, puneti lupa si pe altii care au mai multe meciuri la nationala si nu fac nimic!" Gica Popescu, REVOLTAT dupa criticile primite de Ianis Hagi

"Bai, oameni buni, puneti lupa si pe altii care au mai multe meciuri la nationala si nu fac nimic!" Gica Popescu, REVOLTAT dupa criticile primite de Ianis Hagi

Ianis Hagi (21 ani) a fost unul dintre cei mai criticati jucatori dupa cele trei infrangeri consecutive ale nationalei Romaniei.

Gica Popescu a sarit in apararea fiului lui Gheorghe Hagi, Ianis, dupa criticile primite in urma meciurilor pierdute de nationala Romaniei. Presedintele Viitorului a vorbit despre atacurile la adresa lui Ianis, despre care considera ca ar fi directionate catre tatal sau.

"Stii ce nu mi se pare mie normal? E ca la fiecare meci, la fiecare eveniment, singurul care e pus sub lupa este Ianis.
Cate pase a dat, cat a gresit, ce a facut, cat a alergat, la fiecare meci!

Eu nu am vazut niciun alt jucator de la echipa nationala, sunt jucatori cu mai multa experienta, jucatori care au jucat mai multe meciuri la nationala, sa-l puna sub lupa cum il pun pe Ianis.

Daca are numele, trebuie sa sufere din punctul acesta de vedere? Ok, il cheama Hagi, dar nu joaca Hagi, joaca Ianis, joaca un copil tanar care a facut performanta la U21, care joaca la o echipa importanta din Europa, cum nu o fac multi din actuala echipa nationala.

Bai, oameni buni, puneti lupa si pe altii care au mai multe meciuri la nationala si care trebuie sa duca greul echipei nationale... si nimic, lupa pe Ianis. Probabil, asa cred ca-i inchid gura lui Gica, probabil", a spus Gica Popescu pentru Antena Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul prin care Poliția Română vrea să stopeze carnagiile de pe șosele. Sancțiuni dure pregătite pentru șoferi
BRAT
Modifică setările cookies