Ianis Hagi Glasgow Rangers Steven Gerrard Stranieri "Au fost pedepsiti in urma unui corner!" Ce nota a primit Ianis Hagi dupa ultimul meci la Rangers si ce scrie presa din Scotia

Aproape sa fie din nou cel mai bun! Ce nota a primit Ianis Hagi dupa ultimul meci la Rangers si ce scrie presa din Scotia: "Au fost pedepsiti in urma unui corner!"

Ce nota a primis Ianis Hagi dupa pasul gresit facut de Rangers.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Februarie 2020, 08:51
Data actualizarii: Luni 24 Februarie 2020, 08:54

Rangers a remizat, scor 2-2 pe terenul celor de la St. Johnstone, intr-un meci in care Ianis Hagi a fost din nou titular in echipa lui Steven Gerrard. Acesta a avut o evolutie destul de buna pe perioada partidei si a fost notat cu 6 de catre publicata The Scottish Sun. Cea mai mare nota primita de catre un jucator de la Rangers au primit-o Kamberi si Aribo, marcatorii celor doua goluri ale trupei lui Gerrard. Ianis Hagi nu a terminat pe teren partida, acesta fiind schimbat in minutul 78, moment in care Rangers se afla in avantaj. In urma acestui meci, Ianis Hagi a ajuns la 6 meciuri consecutive ca titular la Rangers, care s-a distantat la 12 puncte de rivala Celtic.

"In incercarea de a-si proteja avantajul, Rangers i-a inlocuit pe Morelos si Iagi, insa au fost pedepsiti in urma unui corner", scrie sursa citata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!