"Au fost mai multe oferte, dar nu poti sa refuzi Juventus!" Dezvaluiri de ULTIMA ORA despre situatia lui Radu Dragusin in Serie A

radu dragusin juventus seria a Transfer Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Februarie 2021, 11:52
Data actualizarii: Sambata 27 Februarie 2021, 11:55

Radu Dragusin este asteptat sa ia o decizie in privinta viitorului sau. 

Tanarul fotbalist de la Juventus a atras atentia mai multor cluburi de pe continent, care au incercat sa-l transfere, insa agentul lui Dragusin a declarat ca cel mai probabil fundasul va continua la echipa lui Pirlo. 

Florin Manea a spus ca Dragusin ar fi ajuns la o intelegere cu oficialii lui Juventus, contractul urmand a fi semnat in urmatoarele zile. 

"Dragusin nu are deocamdata un contract semnat, este jucatorul lui Juventus pana la vara. Sunt sume foarte bune, nu o sa dau cifre. El este foarte multumit de ceea ce se discuta.

Sunt oferte scrise, a fost o discutie si cu Juventus si cred ca s-a ajuns la un numitor comun. Inca nu s-a semnat nimic, am asteptat sa se aseze cam toate ofertele si i le-am prezentat lui Radu. El nu e interesat de partea financiara, vrea sa joace.

Nu poti sa spui ca refuzi Juventus, dar vrem sa avem niste garantii ca lucrurile vor evolua in directia pe care o vrea jucatorul. De exemplu, poti sa pui o clauza ca el sa joace cel putin 10 meciuri, altfel va pleca pe suma X. Au fost mai multe echipe care s-au interesat de el, Leipzig, Wolfsburg, Crystal Palace, Newcastle. Decizia nu este luata 100%, dar in mare parte va ramane aici, pentru ca aici a crescut.

Daca vine o echipa si imi garanteaza ca Radu va juca 50% din meciuri, discutam. Juventus a fost de acord cu toate conditiile, in maxim doua saptamani se va lua o decizie. Conteaza unde se simte el bine", a declarat Florin Manea, la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!