Arsenal l-a pus pe HOLD, el poate pleca in Spania! Varianta SURPRIZA pentru Marica! La ce echipa poate ajunge:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 16:09

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Marica a terminat cu meciurile nationalei si se poate concentra asupra ofertelor pe care le are, anuntand ca in aceasta saptamana va lua o decizie in privinta viitorului sau.

Curtat in ultimele saptamani de West Ham si Arsenal, echipe care au nevoie urgenta de oameni in ofensiva, Marica are si o varianta surpriza, noteaza cotidianul spaniol AS.

Potrivit jurnalistilor iberici, atacantul care si-a incheiat in luna iunie angajamentul cu Schalke poate ajunge la Getafe, una dintre revelatiile ultimelor sezoane din Primera Division, insa care in acest sezon a inceput mai greu, obtinand doar 1 punct in 3 meciuri.

Spaniolii spun insa ca transferul lui Marica depinde si de israelianul Yossi Benayoun, ex-Liverpool si Chelsea, care a primit si el o oferta din La Liga.

Daca Benayoun nu va da curs ofertei lui Getafe, sefii micutului club spaniol se pot reorinta catre Marica, atacantul nationalei urmand sa ii calce pe urme lui Gica Craioveanu, care a jucat mai multe sezoane pentru aceasta echipa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT