Toate tunurile pe STELISTI! Dupa Chiriches, inca un jucator al Stelei este facut PRAF dupa meciul cu Turcia: "A gresit mai mult decat toti!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 15:10

	Toate tunurile pe STELISTI! Dupa Chiriches, inca un jucator al Stelei este facut PRAF dupa meciul cu Turcia: "A gresit mai mult decat toti!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Gheorghe Multescu a declarat ca il considera principalul vinovat la primul gol incasat de nationala Romaniei in partida cu Turcia, pe portarul Ciprian Tatarusanu, care nu a avut reactie.

"Noi am jucat mai slab, dar joci asa cand nu te lasa adversarul. La faza cand jucatorul turc a scos mingea de pe linia portii, acolo a fost la milimetru. in asemenea tip de meciuri se joaca totul intr-o secunda. Sigur ca e bine sa nu faci si greseli, si noi am luat gol dintr-un atac pozitional. Nu aveam voie sa luam gol acolo. Toata lumea l-a incriminat pe Chiriches, eu il vad mai vinovat decat toti pe Tatarusanu. Fara reactie la coltul scurt. Turcii au jucat lung pe cele doua varfuri, si stiam asta", a spus Multescu.

Antrenorul dinamovist spune ca echipa nationala mai pastreaza sanse de calificare, avand incredere ca Olanda poate invinige Turcia si Ungaria: "Se poate sa ne mai gandim la calificare. E vorba de Olanda, o echipa profesionista, nu isi permit sa faca rabat de la nimic, e vorba de valoarea lor. E si mai bine daca vor juca cu rezervele, ei vor demonstra ca au valoare".

Cine a fost cel mai slab om cu Turcia? (5180 voturi)
 
Marica
18.76%
972 voturi
 
Torje
20.02%
1037 voturi
 
Hoban
34.92%
1809 voturi
 
Chiriches
26.29%
1362 voturi

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

Părinții Alexandrei s-au întâlnit pentru prima dată cu Dincă. "Îmi venea să-l omor!"
BRAT