HIGH, OLANDA | Strangem cele mai tari mesaje sa se-auda pana in Olanda! Depindem iar de altii pentru Mondial, NU mai vrem sa stam acasa!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013, 14:46
Data actualizarii: Miercuri 11 Septembrie 2013, 15:02

Strangem mesaje pentru Olanda! Cele mai bune apar pe www.sport.ro si la TV, le trimitem la Federatia Olandeza de Fotbal si le facem bannere!

Romania a pierdut meciul de aseara cu Turcia :(, scor 0-2, si si-a scazut considerabil sansele de a ajunge la baraj. Dupa umilinta administrata maghiarilor, vineri seara, Marica&Co nu au mai reusit sa faca un meci bun si impotriva turcilor, iar rezultatul i-a intristat pe fani.

Am ajuns in situatia sa depindem (pentru a cata oara?) de altii, iar toate sperantele noastre stau acum in olandezi, deja calificati la Mondial. Olanda trebuie sa incurce si Turcia si Ungaria in urmatoarele meciuri, sa joace fotbal pentru noi si sa ne faca un cadou frumos. La urma urmei, ar fi cazul, nu? Olandezii ne-au batut in ultimele campanii de calificare, dar si la EURO 2008, ultima noastra prezenta la un turneu final.

Desi nu ne place sa facem asta, trebuie sa ii rugam sa joace si pentru noi si sa le "fure" punctele rivalilor Romaniei. Aici strangem toate mesajele pentru Van Persie si ai sai. Cele mai bune vor aparea pe www.sport.ro si la TV, apoi le trimitem olandezilor si le facem bannere :)

Olanda va intalni Ungaria si Turcia pe 11, respectiv 15 octombrie. Asadar, avem o luna sa inregistram mesajele noastre si sa-l facem pe Kuyt sa inscrie in poarta dusmanilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!