Anuntul momentului despre viitorul lui Man si Mihaila dupa transferul lui Buffon! Ce a spus directorul sportiv al Parmei

Dennis Man Gianluigi Buffon Parma valentin mihaila Stranieri Directorul sportiv al Parmei, anuntul momentului despre viitorul romanilor Man si Mihaila dupa aducerea lui Buffon
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Iunie 2021, 09:53
Data actualizarii: Duminica 20 Iunie 2021, 09:54

Mauro Pederzoli, decizie definitiva luata in cazul romanilor Man si Mihaila.

Parma a dat lovitura verii, reusind sa-l transfere pe cel mai titrat fotbalist italian al momentului. Gianluigi Buffon a semnat pe doi ani cu gruparea din Serie B la care activeaza si romanii Man si Mihaila si va pune urmarul la reconstructia clubului.

Oficialii "galben-albastrilor" vor sa promoveze sezonul in Seria A, iar acest lucru i-a determinat sa apeleze la experienta lui Buffon, care va incasa un salariu de 1.2 milioane de euro pe sezon.

Un rol cheie in reconstructia echipei vor juca si talentatii fotbalisti romani Man si Mihaila. Mauro Pederzoli, directorul sportiv al "cruciatilor", a anuntat ca cei doi vor ramane la Parma, iar scheletul viitoarei echipe va fi construit in jurul acestora.

"Presedintele Kyle Krause a fost cel care a venit cu ideea de a-l aduce la echipa pe Gianluigi Buffon. Inca nu stim ce se va intampla cu fotbalistii cu experienta precum Juraj Kucka, insa un lucru este sigur: fotbalistii tineri, de perspectiva, precum Valentin Mihaila si Dennis Man, vor ramane", a spus Pederzoli, potrivit presei italiene.

Toate meciurile de la Euro se vad pe PROTV si pe VOYO.RO! Cele mai tari faze vor putea fi revazute pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!