Anunțul făcut de englezi în cazul lui Ionuț Radu

Ionut Radu Bournemouth Premier League Stranieri Ionuț Radu, portarul lui Bournemouth / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2024, 16:18
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2024, 16:23

Portarul se află sub formă de împrumut la Bournemouth, de la Inter.

Ionuț Radu a bifat în sezonul în curs două apariții în Premier League pentru Bournemouth (șapte goluri încasate) și trei prezențe în Carabao Cup (patru eșecuri).

Anunțul făcut de englezi în cazul lui Ionuț Radu

Jurnaliștii englezi au scris despre Ionuț Radu și au remarcat faptul că portarul a fost aproape de o mutare în campionatul din Arabia Saudită în perioada de transferuri din iarnă.

”În ianuarie, Ionuț Radu a avut o opțiune de a se transfera în Arabia Saudită, iar contractul său cu Bournemouth, aflat sub formă de împrumut la echipă, s-ar fi încheiat. Dar nu s-a concretizat transferul”, au scris englezii de la Daily Echo.

Pentru sursa citată a vorbit și Andoni Iraola, antrenorul principal al celor de la Bournemouth, care a confirmat faptul că Ionuț Radu putea să-i părăsească pe englezi iarna trecută.

”A fost o opțiune. M-am gândit la asta că avem prea multe opțiuni pe partea de portar. Acum avem patru și, de asemenea, tinerii se antrenează cu noi. Uneori le e foarte greu. E greu, pentru că joacă un singur portar.

În mod normal, doar unul e pe bancă și trebuie să continue să se antreneze cu noi, păstrând nivelul competitiv. Sutn sigur că lucrul ăsta nu e ușor. 

Ionuț Radu a avut câteva meciuri în care cred că a fost bun. De asemenea, când Mark (n.r. Mark Travers) a primit o șansă, a evoluat bine. Este o competiție puternică. Dar presupun că nu e ușor pentru ei”, a spus Andoni Iraola.

Ionuț Radu a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la Dinamo, Pergoletesse, Inter, Avellino, Genoa, Parma, Cremonese, AJ Auxerre și Bournemouth.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!