Amenintat cu MOARTEA?! I-au aratat TRAMVAIUL si l-au anuntat ca urmeaza IADUL: "Iti promitem ca vor fi cele mai grele milioane din cariera ta"

Amenintat cu MOARTEA?! I-au aratat TRAMVAIUL si l-au anuntat ca urmeaza IADUL: "Iti promitem ca vor fi cele mai grele milioane din cariera ta"

Ultrasii lui Dinamo Kiev au avut o pozitie dura dupa numirea lui Lucescu pe banca echipei lor.

N-au renuntat la discursul lor nici dupa intalnirea cu presedintele Surkis. O factiune a suporterilor a postat un comunicat pe pagina oficiala de facebool a grupului. Alaturi de poza unui tramvai, aluzie la accidentul suferit de Lucescu in Bucuresti in urma cu aproape 10 ani, fanii au scris un text plin de mesaje dure pentru roman!

"Nu poti lucra normal aici. Aparitia ta la Kiev inseamna un singur lucru. Ai ales banii si ai ucis legatura dintre echipa si fani. Va promitem cele mai dificile conditii de munca. Vor fi cele mai dificile milioane de euro castigate in cariera ta! Kievul nu va fi niciodata la fel de prietenos cu tine ca Donetkul. Nu vom uita ca ai spus ca Ucraina si Rusia sunt o singura tara. Istoria si demnitatea noastre sunt mai importante decat banii, cupele si medaliile. Nu ne vom indeparta niciodata de principiile si convingerile noastre. Inca mai ai sansa sa faci alegerea corecta si sa te relaxezi inainte ca echipa sa iasa din vacanta", au scris suporterii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies