„Nu se gândește nimeni la consecințe! Trebuie să se sinucidă cineva?” Replică dură a lui Pique pentru piesele în care Shakira îl atacă pe el și pe Clara Chia 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 18:33
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 18:39

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) s-au despărțit în urmă cu aproape un an. 

Cei doi formau un cuplu din 2010 și au împreună doi băieți, însă au decis să se separe, după ce au apărut zvonuri ale infidelității fotbalistului. Relația lor s-ar fi degradat în ultimul timp, Pique locuind într-un apartament separat cu multe luni înainte de anunțul oficial al despărțirii. 

La câteva luni de la separare, Pique a fost surprins în prezența noii sale iubite, Clara Chia, o tânără studentă. Ulterior, Shakira a lansat mai multe piese prin care își ataca fostul partener, însă cea mai „brutală” a fost Bzrp Music Sessions, Vol. 53, acolo unde atât fostul fotbalist cât și iubita sa erau atacați. 

Gerard Pique răspunde 'conflictului' cu Shakira

Deși a preferat să nu ofere declarații în legătură cu atacurile fostei partenere, într-un live stream pe Twitch a abordat subiectul conflictelor deschise, făcând aluzie și la piesele cântăreței. 

„Acum ne focusăm să începem conflictul ăsta, apoi următorul, nu vreau să întru în subiect pentru că e ceva personal, însă ideea de a porni conflicte, care e cumva bine, e la modă cu scandalul și toate cele, dar nu ne gândim la consecințele pe care le pot avea la nivel mental asupra oamenilor pe care îi ataci. 

Dă foarte bine și funcționează pentru o persoană și e incredibil, dar nu ne gândim la persoana de la celălalt capăt. Ce ar trebui să se întâmple? Să se sinucidă cineva pentru a gândi că am întrecut măsura? Oameni, frate...sunt extrem de dezamăgit de societate”, a declarat Gerard Pique citat de sport.es

Critici pentru fanii Shakirei 

Fostul partener al Shakirei a dezvăluit și faptul că a devenit ținta fanilor Shakirei după ce artista a lansat acele piese: „Nu vă imaginați ce am primit din partea oamenilor care sunt fanii săi. Nu îmi pasă pentru că sunt oameni care nu au habar, nu știu, poate nu au o viață. De ce ar trebui să le dăm importanță? Sunt ca roboții, nu îi întâlnești în viață”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!