FOTO Gerard Pique, reacție nervoasă după cel mai recent gest al Shakirei. Sunt implicați și cei doi copii 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 17:12
Data actualizarii: Sambata 01 Aprilie 2023, 17:45

Anunțul despărțirii dintre Shakira (46 ani) și Gerard Pique (36 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat în iunie 2022, prin intermediul unui comunicat, decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia Marti, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. Despre cei doi s-ar fi aflat că aveau o relație încă dinainte de separarea dintre fotbalist și cântăreață. 

După divorțul lui Gerard Piqué de Shakira, cei doi băieți ai fostului cuplu au rămas în grija mamei. Până la vară, Milan și Sasha se vor muta la Miami cu Shakira. Mutarea ar fi trebuit să aibă loc încă din luna ianuarie a acestui an, dar a fost amânată din cauza stării de sănătate al tatălui artistei din Columbia, potrivit publicației catalane Sport.

Schimbare radicală de planuri între Shakira și Gerard Pique

Chiar dacă mutarea trebuia să se întâmple până la vară, cântăreața a hotărât să plece deja în Statele Unite fără să-l fi anunțat pe fotbalist. În urma procesului dintre cei doi, Shakira poate lua băieții fără să aibă nevoie de acceptul lui Gerard Pique. Presa din Spania anunță că ibericul ar fi fost foarte furios pe hotărârea artistei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!