„Nu ne mai lasă Domnul! Vine sfârșitul!” Gigi Becali, premoniție sumbră despre viitorul omenirii

Gigi Becali FCSB Stiri Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 19:09
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 19:11

Gigi Becali, patronul FCSB, este de părere că omenirea se apropie cu pași repezi de dispariție.

Din articol

Războaile care se poartă acum în toată lumea și răul care ne pândește zi de zi sunt semne pentru latifundiarul din Pipera că lumea va înceta să mai existe în 40-50 de ani.

Patronul FCSB este însă convins că lumea mai poate fi salvată de călugării ortodocși, care, potrivit spuselor sale, s-ar afla într-o legătură spirituală strânsă cu îngerii.

„Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii. 

Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Despre Gigi Becali

Gigi Becali, om de afaceri și patronul clubului de fotbal FCSB, este cunoscut pentru personalitatea sa controversată și implicarea activă în fotbalul românesc. Cu o prezență puternică în media, Becali este recunoscut și pentru afirmațiile sale directe și deciziile sale neconvenționale în administrarea echipei sale. Este un personaj marcant în peisajul sportiv și politic din România, adesea atrăgând atenția prin declarații spontane și decizii impulsive.

Pe lângă implicarea sa în fotbal și afaceri, Gigi Becali este cunoscut pentru pasiunea sa profundă pentru religie, în special pentru credința ortodoxă. Uneori, deciziile și acțiunile sale în fotbal și viața publică sunt influențate de principiile sale religioase.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!