„A vrut să mă omoare!” Gigi Becali, teorie halucinantă despre accidentul în care a fost implicat

Gigi Becali FCSB Stiri Gigi Becali, patronul FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 16:29
Data actualizarii: Miercuri 27 Decembrie 2023, 15:50

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier la jumătatea lunii noiembrie în urma căruia s-a ales cu mașina avariată și o coastă fisurată.

Patronul FSCB a ajuns cu mașina în șanț pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti, după ce a încercat să facă o depășire, iar mașina din fața sa a ieșit a făcut aceeași manevră simultan.

Gigi Becali spune că în urma accidentului a fost despăgubit de firma de asigurări cu suma de 100.000 de euro și că tot asiguratorul se va ocupa și de repararea mașinii.

„Știa vrăjmașul că mă pregătesc să vorbesc și ce a zis? 'Băi, Becali, să te omor'. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: 'Nu îl omor, îl protejez eu' și nu l-a lăsat să mă omoare. A vrut să mă omoare, mă, păi cum, mă?

Cum adică să îți iasă mașină, tu depășești și dintr-o dată din lateral unul să intre în tine? Numai dracii l-au pus pe ăla. De unde să îl găsească? Nu au avut camere. Era o cameră acolo de la o firmă care era pe 50 de metri. Cum depășești și intră unul în tine? Nu dracii l-au pus pe el? Dracul, care a vrut să mă omoare pe mine”, a spus Gigi Becali la România TV.

Comunicatul poliției la acel moment

„Din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi fost conducătorul autoturismului implicat în evenimentul rutier din data de 12 noiembrie a.c., produs pe DNCB la km 13+500 în zona localităţii Dobroeşti. În cauză conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, în vederea depistării prezenţei în organism a alcoolului şi a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Gigi Becali s-a prezentat ulterior la secția de poliție pentru a denuța accidentul: „La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01:10, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o unitate spitalicească din Bucureşti, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 00:10, la unitatea medicală respectivă s-a prezentat un bărbat, care a declarat că a fost victima unui accident rutier, produs la data de 12 noiembrie a.c. pe DNCB, km 13 + 500 Dobroeşti”, a precizat sursa citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!