FOTO Cum și-a făcut apariția Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi 

Gigi Becali elena tanase Ianis Hagi Stiri Gigi Becali, prezent la cununia lui Ianis Hagi / Sursa foto: PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Decembrie 2023, 17:45
Data actualizarii: Luni 25 Decembrie 2023, 17:59

Ianis Hagi (25 ani) s-a cununat civil cu Elena Tănase, în prima zi de Crăciun. 

Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare la doar câteva luni după ce s-a logodit cu superba sa parteneră, Elena Tănase. Cei doi au ales o zi cu totul specială pentru a se cununa civil, 25 decembrie, când este sărbătorit și Crăciunul. 

Ianis și Elena au sărbătorit și la un restaurant de lux din București, împreună cu părinții lor și cu alte sute de invitați. La local și-a făcut apariția, în mod total surprinzător, și Gigi Becali, însoțit de soția sa. 

  • Gigi Becali, prezent la cununia lui Ianis Hagi / Sursa foto: PRO TV

Finanțatorul de la FCSB a fost o apariție extrem de rară în spațiul public, la astfel de evenimente, însă a făcut o excepție pentru nașul său, Gheorghe Hagi. Apariția a fost și mai surprinzătoare, cu cât chiar Gigi Becali afirma, înainte de cununia Mariei Iordănescu, fata lui Anghel Iordănescu, pe care a nășit-o, că nu mai participă la petreceri din cauză că nu mai suportă altă muzică decât cea bizantină. 

Condiția pusă de Becali pentru a o năși pe Maria Iordănescu

„Eu nu mai ascult decât muzică bizantină, atât. Nici nu o mai suport, de exemplu, și la publicitate, opresc sonorul. 

Nu mai suport muzica deloc, sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis: 'măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin'. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc”, a declarat Becali la PRO X. 


Maria Iordănescu se mărită și l-a rugat pe Gigi Becali să îi fie naș! Ce condiție a pus patronul FCSB-ului  pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!