FOTO ȘI VIDEO Gigi Becali, ca în vremurile bune! A luat microfonul și a început să facă show la cununia lui Ianis Hagi 

Gigi Becali Ianis Hagi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Decembrie 2023, 08:15
Data actualizarii: Marti 26 Decembrie 2023, 08:23

Ianis Hagi (25 ani) a făcut un pas important pe plan personal, la jumătate de an distanță de când și-a cerut iubita în căsătorie. 

Familia Hagi a avut două motive de sărbătoare pe 25 decembrie. Ianis Hagi a ales să se cunune civil cu logodnica sa, Elena, chiar în ziua de Crăciun. Seara, fiul 'Regelui' și cei peste 300 de invitați s-au distrat la un local de lux din București. 

Nume importante din fotbal au sărbătorit alături de tinerii însurăței, dar de departe apariția surpriză a fost cea a lui Gigi Becali. Discret în apariții publice la astfel de evenimente de ani buni, finanțatorul de la FCSB a mers, alături de soție, la fericitul eveniment. 

Gigi Becali, show de zile mari la nunta lui Ianis Hagi 

Deși nu a mai apărut în ultimii ani așa cum era surprins înainte pe la petreceri, dansând și cântând, fiind în centrul atenției, Gigi Becali a făcut spectacol luni seară. Omul de afaceri, care a renunțat de ceva timp să mai asiste pe stadion la meciurile echipei sale, a fost sufletul petrecerii luni. 

Patronul de la FCSB a dansat ca în vremurile bune, pe piesele lui Pindu, iar de câteva ori a luat și microfonul solistului pentru a cânta. Din imaginile surprinse se vede cum Becali se simte extrem de bine și se bucură de petrecere. 

@mehigh777 #becali #ianishagi ♬ original sound - Scupra Mihai
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!