Zlatan a cantat cu Mihajlovic la Sanremo! Momentul fabulos la care se uita toata planeta! Ce au putut sa faca pe scena

Zlatan Ibrahimovic Italia Sanremo Sinisa Mihajlovic Stiri Zlatan a cantat cu Mihajlovic la Sanremo! Momentul fabulos la care se uita toata planeta! Ce au putut sa faca pe scena
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2021, 08:42
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2021, 08:54

Zlatan Ibrahimovic si antrenorul Sinisa Mihajlovic au facut spectacol la Sanremo. 

Cei doi au participat la Festivalul Cantecului, iar antrenorul Bolognei a vorbit despre prietenia cu starul lui AC Milan. Ulterior, ce doi au cantat, alaturi de Fiorello si Amadeus, melodia 'Io vagabondo'. Imaginile au devenit virale pe internet.

  • Zlatan a cantat cu Mihajlovic la Sanremo! Momentul fabulos la care se uita toata planeta! Ce au putut sa faca pe scena

Inainte de a canta, Mihajlovic a vorbit despre boala cu care a fost diagnosticat in vara anului 2019, leucemie mieloida acuta, dar si despre cum s-a facut bine. Antrenorul a amintit si de momentul in care a incercat sa-l transfere pe Ibrahimovic la Bologna, fiind refuzat din cauza ofertei celor de la AC Milan. 

Zlatan a povestit cum a incercat tehnicianul sa-l convinga sa se transfere, folosindu-se in gluma de boala sa. Fotbalistul a zis ca l-a sunat imediat ce a aflat de boala pe Mihajlovic, caruia i-a spus ca e gata oricand sa faca orice are nevoie, iar antrenorul i-a raspuns: "Am nevoie de un atacant puternic". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!