VIDEO Clipul care poate 'arunca în aer' scandalul dintre Pique și Shakira! Fotbalistul, filmat alături de iubita studentă înainte de despărțirea de cântăreață 

Gerard Pique Clara Chia Marti Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 13:02
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 13:06

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au șocat lumea în luna iunie cu anunțul despărțirii, după mai bine de 12 ani de relație. 

Cei doi anunțau ruptura prin intermediul unui comunicat postat pe platforma Shakirei de comunicare, iar imediat după despărțire au apărut zvonurile unei posibile infidelități. Atunci, presa informa că relația cântăreței cu fotbalistul s-ar fi degradat de ceva timp, Pique locuind singur, într-un apartament separat. 

Ulterior, la câteva luni de la despărțire, Gerard Pique a apărut în compania Clarei Chia Marti, o tânără studentă care lucrează la una dintre companiile deținute de Pique, Kosmos, cu care ar fi înșelat-o pe cântăreață. Deși au existat numeroase zvonuri pe subiect, până în prezent nu au existat astfel de dovezi, însă o publicație internațională a sesizat un detaliu în cadrul unui interviu video acordat de Pique. 

Gerard Pique, surprins împreună cu Clara Chia înainte de despărțirea de Shakira 

Publicația ESS24 Espana a publicat un clip, din momentul unui interviu video acordat de Gerard Pique cu mult timp înainte de despărțirea de Shakira. Interviul a avut loc pe 15 august 2021, mai bine de un an înainte ca cei doi să anunțe oficial ruptura, iar în video se vede cum Clara Chia se află în locuința lui Gerard Pique. 

Tânăra trece prin spatele fotbalistului în timpul interviului, iar ulterior poate fi surprins în spate și fostul său coechiper, care ar fi fost cel care i-a făcut cunoștință cu Clara Chia, Riqui Puig. Presa iberică a încercat să obțină o reacție din partea lui Gerard Pique, însă fotbalistul nu a răspuns pe tema subiectului. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!