GALERIE FOTO Anunț incendiar din Spania! Părinții iubitei lui Gerard Pique nu îl suportă pe fostul fotbalist 

Gerard Pique Clara Chia Stiri Clara Chia și Gerard Pique
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 21:44
Data actualizarii: Vineri 27 Octombrie 2023, 22:01

Gerard Pique (36 ani) formează un cuplu cu Clara Chia Marti de mai bine de un an. 

Fostul fotbalist de la FC Barcelona a apărut în compania noii sale iubite la scurt timp după despărțirea de Shakira (46 ani), care l-a acuzat indirect de infidelitate. Clara Chia este mai tânără decât fostul fundaș, iar cei doi s-ar fi cunoscut în compania la care Gerard Pique deține acțiuni, Kosmos, acolo unde tânăra ar fi angajată. 

Deși s-a tot scris că relația dintre cei doi ar merge extrem de bine, se pare că lucrurile nu ar fi chiar roz, după cum informează Jordi Martin, un paparazzi care i-a urmărit pe Shakira și Gerard Pique de-a lungul timpului. 

  • Clara Chia și Gerard Pique

Părinții Clarei Chia nu îl plac pe Gerard Pique 

Conform fotografului, citat de sport.es, părinții Clarei Chia nu își doresc ca tânăra să aibă o relație cu Gerard Pique, în ciuda sentimentelor pe care le are pentru el. 

„Familia Clarei Chia nu îl vrea pe Pique. Atunci când el e plecat în Miami să își vadă copiii, Clara Chia nu doarme acasă la părinții săi, doarme acasă la o prietenă, pentru că e furioasă pe părinții ei că nu îi acceptă partenerul”, a spus Jordi Martin. 

Clara Chia a fost surprinsă în repetate rânduri în compania părinților lui Gerard Pique, cuplul participând și la nunta fratelui fostului fotbalist. Cu toate astea, cei doi nu au fost văzuți niciodată alături de părinții fetei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!