GALERIE FOTO Caz închis! Shakira părăsește Spania cu băieții pe care îi are cu Gerard Pique! Anunțul făcut de cei doi 

Shakira Gerard Pique Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 17:51
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 18:09

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) s-au despărțit după peste 12 ani de relație. 

Anunțul despărțirii celor doi, făcut la începutul verii, a șocat pe toată lumea, în contextul în care relația părea mai solidă ca niciodată. Shakira a confirmat ruptura prin intermediul unui comunicat, iar cei doi urmau să „dispute” situația celor doi băieți pe care îi au împreună, Milan și Sasha. 

Cântăreața a cerut ca băieții să se mute cu ea în Miami, acolo unde va locui, iar după săptămâni întregi de negocieri, cei doi au ajuns la un acord, după cum au informat prin intermediul unui comunicat. 

Comunicatul postat de Gerard Pique și Shakira 

„Vrem să comunicăm că am semnat un acord care garantează bună starea copiilor noștri și care se va ratifica în instanță, ca parte a unei proceduri formale. Singurul nostru obiectiv este să le oferim cea mai mare siguranță și protecție și avem încredere că le va fi respectată intimitatea. 

Vă mulțumim pentru interesul arătat și sperăm că băieții își pot continua viețile cu intimitatea de care au nevoie, într-un mediu liniștit și sigur”, se arată în comunicat conform Mundo Deportivo. 

Astfel, Shakira va pleca din Barcelona, acolo unde a locuit în ultimii 8 ani cu Gerard Pique, Milan și Sasha. Cântăreața se mută în Miami cu cei doi băieți, având acordul tatăălui lor, atât pentru starea de bine a copiilor, cât și pentru că artista vrea să își prioritizeze cariera. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!