FOTO Gestul superb făcut de Antonela Roccuzzo pentru Shakira, deși cele două erau considerate rivale

Shakira Antonela Roccuzzo Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 16:54
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 20:36

La începutul anului 2023, Shakira a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Cântăreața și Gerard Pique s-a despărțit la începutul verii lui 2022 după o relație care dura de 12 ani și în urma căreia au două băieți, pe Milan și pe Sasha.

Fotbalistul iberic a înșelat-o pe Shakira cu o angajată, Clara Chia Marti (23 de ani), iar pentru cei doi nu a mai existat cale de împăcare. 

"Deși rănile noastre continuă să fie deschise în acest nou an, timpul are mâini de chirurg. Chiar dacă cineva ne-a trădat, trebuie să continuăm să avem încredere.

În fața disprețului, continuă să te prețuiești. Pentru că sunt mai mulți oameni buni decât oameni răi. Oameni mai empatici decât oameni indolenți.

Sunt mai puțini cei care pleacă și mai mulți cei care rămân alături de noi. Lacrimile noastre nu sunt o risipă, ele udă pământul unde se va naște viitorul și ne fac mai umani, astfel încât în ​​mijlocul durerii de inimă să putem continua să iubim", a scris Shakira, pe Instagram.

Reacția soției lui Lionel Messi la mesajul postat de cântăreață

Deși sunt considerate rivale, cele două neavând o relație prea bună din perioada în care Messi și Pique evoluau la FC Barcelona, Antonela Roccuzzo și-a arătat susținerea față de Shakira.

La mesajul postat pe contul de Instagram, Antonela a postat un comentariu cu trei inimioare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!