Zeci de mii de oameni au semnat o petiție împotriva iubitei lui Julian Alvarez. Motivul invocat e unul total neașteptat

Julian Alvarez Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 Emilia Ferrero Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 17:59
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 18:14

Julian Alvarez a fost unul dintre jucătorii de bază ai Argentinei la Campionatul Mondial din Qatar, competiție câștigată de sud-americani. 

Atacantul de 22 de ani al lui Manchester City a marcat de patru ori la turneul final din Qatar, iar popularitatea sa a crescut foarte mult după performanța obținută cu naționala Argentinei.

Câțiva fani sud-americani de-ai lui Julian Alvarez și-au dorit să facă o fotografie cu el, însă Emilia Ferrero (21 de ani), iubita fotbalistului, s-a opus acestui lucru, fapt care i-a înfuriat pe aceștia. 

În urma gestului făcut de fosta jucătoare de hochei pe iarnă, scandalul în jurul său a luat amploare, iar o petiție împotriva sa a fost lansată pe internet, semnată deja de peste 20.000 de oameni.

"Cred că e necesar să punem în context situația care s-a viralizat în ultimele zile. În ziua aceea ne-am întâlnit ca să luăm cina cu familia mea după atâta vreme în care nu ne-am văzut. Era 02:00 dimineața când s-au adunat câțiva copii, majoritatea elevi de-ai mei în care am încredere.

Înainte să plecăm, Julian i-a salutat și a decis să facă o poză de grup, așa toți ar fi avut o amintire frumoasă. Am vrut doar să organizez lucrurile. Îmi cer scuze dacă modul în care am reacționat nu a fost cel mai corect, sper să mă înțelegeți", a scris Emilia Ferrero, care în prezent este profesoară de sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!