"Trebuie să trăiești asta". Discursul lui Lionel Scaloni despre felul în care s-a purtat Lionel Messi la Mondialul din Qatar

lionel scaloni Argentina Campionatul Mondial Qatar 2022 Lionel Messi Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 21:28
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 21:40

Argentina a cucerit al treilea titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, în finala Cupei Mondiale din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor.

Echipa Albiceleste şi-a trecut în palmares astfel al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi 1986. Lionel Messi şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să câştige Cupa Mondială, încununându-şi astfel o carieră incredibilă şi asigurându-şi astfel definitiv locul de frunte între cei mai mari fotbalişti ai planetei.

La cei 44 de ani ai săi, argentinianul Lionel Scaloni a devenit al doilea cel mai tânăr selecționer campion mondial din istorie după finala câștigată în Qatar. 

Lionel Scaloni, discurs emoționant despre Lionel Messi

Dirijorul Argentinei a vorbit despre Lionel Messi, evidențiind faptul că speră ca finala de la Doha să nu fi fost ultimul meci al starului în tricoul formației Albiceleste.

"Când vorbește, spune cuvintele potrivite și transmite colegilor ceea ce nu am mai văzut la alte persoane, e incredibil.

Vă pot povesti, dar trebuie să trăiești asta. Ce transmite. Și cum se uită colegii la el, cu atâta admirație. 

Este fericit pe teren și cu tricoul naționalei. Vârsta reprezintă un imediment, dar să-l avem alături sigur va însemna ceva", a spus selecționerul Argentinei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!