Shakira l-a 'șters' pe Gerard Pique din piesa în care îi cânta numele! Cum a apărut pe scenă 

Shakira Gerard Pique Stiri Shakira, în concert cu Carlos Vives / Sursa foto: Captură YouTube
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 22:59
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 23:01

Shakira (46 ani) s-a despărțit de Gerard Pique în urmă cu mai bine de un an și jumătate. 

Cântăreața columbiană și fostul fotbalist au pus capăt relației de peste 10 ani, la jumătatea lui 2022, prin intermediul unui comunicat oficial. Shakira s-a și mutat din Barcelona, împreună cu cei doi copii și și-a relansat și cariera muzicală de atunci, după ce inițial o pusese pe „pauză” pentru a se dedica creșterii copiilor. 

Odată cu despărțirea, Shakira a lansat mai multe piese în care și ataca fostul partener prin versurile cântecelor, piese care au avut mare succes. Artista a fost însă nevoită să și „schimbe” câteva versuri din vechile piese în care apărea numele lui Gerard Pique. 

  • Shakira, în concert cu Carlos Vives / Sursa foto: Captură YouTube

Shakira a schimbat versurile piesei în care îi cântă numele lui Gerard Pique

Recent, Shakira și-a surprins prietenul bun cu care are și o piesă de succes împreună, pe Carlos Vives, în timpul concertului. Cei doi cântă „La Bicicleta” împreună, care a strâns 1.6 miliarde de vizualizări. Artista a ieșit pe scenă în timpul concertului și a cântat piesa alături de Carlos, însă a modificat versurile pentru a nu-i pronunța numele fostului. 

„Dacă lui Pique îi arătăm într-o zi Tayrona (n.r. parc din Columbia), după aceea nu va mai dori să se întoarcă la Barcelona”, cânta Shakira. Artista a schimbat versurile, iar în loc de numele fostului jucător a spus „Dacă tipului ăla”, stârnind mii de reacții de public. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!