GALERIE FOTO „Atât de curajoasă, puternică și sexy!” Cea mai sexy fotbalistă din lume a părăsit terenul cu nasul însângerat după ultimul meci și fanii au reacționat

Alisha Lehmann Elvetia fotbal feminin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 13:37
Data actualizarii: Duminica 03 Decembrie 2023, 13:39

Naționala de fotbal feminin a Elveției s-a impus cu omoloaga din Suedia, scor 1-0, într-un meci contând pentru UEFA Nations League Women, etapa a cincea. 

Alisha Lehmann (24 ani) a fost titulară în duelul de vineri seară, câștigat datorită golului marcat de Crnogorevic, în minutul 6. Elveția însă se află pe ultimul loc în Grupa F, unde lider este campioana mondială, Spania, urmată de Suedia și Italia. 

Jucătoarea de la Aston Villa, numită „cea mai sexy fotbalistă din lume”, a părăsit terenul de joc în minutul 70, fiind forțată să iasă de o accidentare. Alisha a ieșit cu nasul însângerat, după un duel cu o rivală, pe terenul nins de la Lucerna. 

După meci, Alisha, care a fost criticată des de urmăritori din cauza machiajului excesiv pe care îl poartă pe teren, a postat fotografii din meci, dar și o filmare din momentul schimbării, când avea nasul plin de sânge. Postarea a strâns peste 320.000 de aprecieri, iar în comentarii, fanii săi și-au arătat sprijinul, însă au existat în continuare critici la adresa machiajului purtat de tânăra jucătoare. 

„Atât de curajoasă, puternică și sexy”, a scris un fan.

„Meci senzațional pe condiții meteo dure”, „Te-ai descurcat incredibil azi, bravo!”, „O războinică”, au mai fost comentariile primite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!