GALERIE FOTO Ups! Atacantul de 37 de milioane de euro, filmat pe ascuns când îi cerea poze sexy celebrei Astrid Wett: „Vreau să îmi trimiți ceva”

Nicolas Jackson Astrid Wett Chelsea Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 15:02
Data actualizarii: Sambata 02 Decembrie 2023, 15:03

Astrid Wett este influencer și campioană la box, extrem de cunoscută în Marea Britanie. 

Astrid Wett este influencer cunoscut în Marea Britanie și a devenit faimoasă datorită conținutului pentru adulți de pe OnlyFans, ulterior, tânăra a părăsit platforma pentru a semna cu Misfits Boxing și a debutat în lumea boxului, acolo unde și-a câștigat fiecare meci până acum. 

De-a lungul timpului, tânăra care s-a și remarcat prin pozele sale sexy. Astrid este și pasionată de fotbal și și-a exprimat în repetate rânduri afinitatea pentru Chelsea, pozându-se în tricoul londonezilor. Modelul l-a „dat de gol” însă pe jucătorul lui Chelsea în ultimul vlog postat. 

Nicolas Jackson, filmat în timp ce îi cere poze sexy lui Astrid Wett

Tânăra s-a filmat vorbind la telefon cu atacantul transferat de Chelsea în această vară de la Villarreal, în schimbul a 37 de milioane de euro. Nicolas Jackson, în vârstă de 22 de ani, a fost sunat de Astrid, care recunoaște că au vorbit prin mesaje până în momentul apelului. 

Ulterior, jucătorul îi spune tinerei: „Păi, eu vreau să îmi trimiți ceva, dar nu îmi trimiți nimic”, lăsând de înțeles că își dorește fotografii sexy cu ea. Astrid îi spune că se află în mașină, iar acesta îi transmite că i-ar putea trimite poze pe care le are deja în telefon. 

  • Nicolas Jackson a jucat 16 meciuri pentru Chelsea în acest sezon, timp în care a marcat 7 goluri.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!