VIDEO The Rock, apariție fabuloasă de Halloween! Fotbalistul în care s-a deghizat unul dintre cei mai bine plătiți actori ai lumii 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 21:12
Data actualizarii: Miercuri 01 Noiembrie 2023, 21:57

Dwayne Johnson (51 ani) este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. 

Cunoscut sub denumirea The Rock, fostul wrestler este unul dintre actorii care încasează cele mai consistente cecuri, fiind un actor important la Hollywood. Încasările sale ajung la 22.5 milioane de dolari anual, iar în urmă cu ceva timp a intrat în Cartea Recordurilor după ce a primit cel mai mare salariu din lume, aproximativ 5.5 milioane de dolari, pentru rolul principal din filmul „The Scorpion King” din 2002.

Dwayne Johnson, costumat în David Beckham 

Dwayne Johnson este și unul dintre cei mai urmăriți de pe Instagram, având nu mai puțin de 391 de milioane de urmăritori pe Instagram. The Rock a sărbătorit Halloween-ul recent și și-a ales un costum inedit de această dată. 

  • Dwayne The Rock Johnson / Sursa foto: Instagram

Actorul s-a costumat în David Beckham în perioada în care evolua la Manchester United. Dwayne Johnson și-a pus o perucă blondă pe cap și s-a îmbrăcat în echipamentul lui Manchester United, cu numărul 7 și numele fostului internațional englez inscripționat.

Postările sale au strâns peste 2.5 milioane de aprecieri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!