Reacția lui The Rock la dieta „cu inimi și ficat” a lui Erling Haaland! Ce a spus când a auzit că 'bestia' lui City mănâncă 6.000 de calorii pe zi 

Dwayne The Rock Johnson Dwayne Johnson Erling Haaland Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:17
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:22

Dwayne Johnson (50 ani) este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. 

Cunoscut sub denumirea The Rock, fostul wrestler este unul dintre actorii care încasează cele mai consistente cecuri, fiind un actor important la Hollywood. Dwayne Johnson apare într-un nou film, Black Adam, în care este personajul principal. Filmul face parte din Universul DC, iar în aceste momente este promovat peste tot. 

Într-un interviu acordat recent, actorul a fost întrebat despre dieta nebună pe care o are Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. Fotbalistul norvegian a confirmat recent că dieta sa constă în până la 6.000 de calorii mâncate pe zi, iar printre mesele sale preferate sunt inimi și ficat. 

Ce a spus Dwayne Johnson despre dieta lui Erling Haaland

Pe lângă acelea, lui Erling Haaland îi place să mănânce și lasagna pe care o pregătește special mama sa. Meniul atacantului l-a surprins pe Dwayne Johnson, care a avut o reacție interesantă când a fost întrebat despre dieta jucătorului de la Manchester City. 

„Îmi place mâncarea mea...și dacă asta funcționează pentru el...Mănâncă inimi și ficat și o lasagna înainte de fiecare meci și este într-o formă fizică incredibilă? Le are pe toate”, a spus surprins actorul conform talksport.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!