Dwayne The Rock Johnson Dwayne Johnson Erling Haaland Stiri

Reacția lui The Rock la dieta „cu inimi și ficat” a lui Erling Haaland! Ce a spus când a auzit că 'bestia' lui City mănâncă 6.000 de calorii pe zi 

Dwayne Johnson (50 ani) este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:17
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 11:22

Cunoscut sub denumirea The Rock, fostul wrestler este unul dintre actorii care încasează cele mai consistente cecuri, fiind un actor important la Hollywood. Dwayne Johnson apare într-un nou film, Black Adam, în care este personajul principal. Filmul face parte din Universul DC, iar în aceste momente este promovat peste tot. 

Într-un interviu acordat recent, actorul a fost întrebat despre dieta nebună pe care o are Erling Haaland, atacantul lui Manchester City. Fotbalistul norvegian a confirmat recent că dieta sa constă în până la 6.000 de calorii mâncate pe zi, iar printre mesele sale preferate sunt inimi și ficat. 

Ce a spus Dwayne Johnson despre dieta lui Erling Haaland

Pe lângă acelea, lui Erling Haaland îi place să mănânce și lasagna pe care o pregătește special mama sa. Meniul atacantului l-a surprins pe Dwayne Johnson, care a avut o reacție interesantă când a fost întrebat despre dieta jucătorului de la Manchester City. 

„Îmi place mâncarea mea...și dacă asta funcționează pentru el...Mănâncă inimi și ficat și o lasagna înainte de fiecare meci și este într-o formă fizică incredibilă? Le are pe toate”, a spus surprins actorul conform talksport.com

Modifică setările cookies