Care a fost primul job al superstarului The Rock: "Câștigam 3 dolari pe oră"

The Rock Dwayne Johnson Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 12:33
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 12:35

Dwayne Johnson (51 de ani), cunoscut drept The Rock, a devenit un superstar la nivel mondial. El a muncit din greu ca să ajungă la nivelul din prezent.

Actorul și wrestlerul The Rock a vorbit pe larg despre greutățile din copilărie într-un interviu acordat pentru Oprah Winfrey. El spune că pe vremuri a lucrat la o pizzerie, acolo unde a învățat multe lecții de viață.

The Rock a spălat vase la o pizzerie

Dwayne Johnson a câștigat primii bani la Emilio’s Pizza, în California. El câștiga acolo sub 30 de dolari pe zi. Fostul wrestler a dezvăluit tot în interviul acordat:

"Eram plătit cu 3,54 de dolari pe oră și eram responsabil să spăl vasele. Lucram în fiecare zi de la ora 15:00, până la 23:30. Când scăpam de la școală plecam direct acolo la pizzerie și mă apucam de treabă.

Am învățat acolo multe lucruri. Am înțeles că oamenii te apreciază dacă muncești din greu. De asemenea, niciodată nu mi-am cumpărat o mașină de spălat vase. Chiar și astăzi spăl de mână fiecare farfurie", a spus The Rock.

 

Averea lui The Rock

Conform revistei Forbes, fostul wrestler are o avere netă de aproximativ 800 de milioane de dolari. După ce a impresionat în WWE, el a devenit un actor faimos la Hollywood. A jucat în filme din franciza Fast & Furious, dar și în pelicule precum Jumanji, Black Adam, Baywatch sau G.I. Joe.

În perioada facultății a jucat pentru echipa de fotbal american a Universității din Miami.

De asemenea, The Rock ocupă locul 6 în clasamentul Instagram la nivel global, cu 386 de milioane de urmăritori. Cu toate acestea, el se află pe locul 2 în privința veniturilor de pe Instagram. Numai Cristiano Ronaldo primește mai mulți bani de pe urma unei postări. The Rock primește aproximativ 1,7 milioane de dolari pentru fiecare postare, în timp ce Ronaldo încasează peste 2,5 milioane.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!