SUBIECTE BAC 2019: Andrei Radu a ghicit subiectele la romana! Ce a postat jucatorul EUROfantastic inainte de examen

Subiecte BAC 2019 Andrei Radu Bacalaureat 2019 Stiri SUBIECTE BAC 2019: Andrei Radu a ghicit subiectele la romana! Ce a postat jucatorul EUROfantastic inainte de examen
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2019, 12:15
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2019, 12:22

SUBIECTE BAC 2019 | E ceva la care nu se pricepe? Andrei Radu a adus glorie Romaniei la EURO, iar apoi a ghicit subiectele la BAC la limba romana! 

SUBIECTE BAC 2019 | Absolventii de liceu sustin azi proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul examentului de Bacalaureat.

Elevii de liceu incep azi probele de Bacalaureat cu limba romana. Absolventii de la de la profilul uman au avut de ales la subiectul al treilea o poezie scrisa de Tudor Arghezi sau Ion Barbu, iar cei de la profilul real au avut poezie de George Bacovia sau Lucian Blaga.
 

  • SUBIECTE BAC 2019: Andrei Radu a ghicit subiectele la romana! Ce a postat jucatorul EUROfantastic inainte de examen

 

ANDREI RADU A STIUT CE SUBIECTE PICA LA BAC 2019!

Revenit in tara dupa semifinala EURO U21 cu Germania, Andrei Radu a mers la mare sa se relaxeze. El nu i-a uitat pe colegii sai care dau examenul de Bacalaureat, ba chiar i-a anuntat cu o zi inainte ce va pica. "Poezie 100%!", a scris Radu pe Instagram.

Portarul de la Genoa a avut dreptate. Tudor Arghezi, Ion Barbu, George Bacovia si Lucian Blaga au fost "adversarii" elevilor de liceu la examentul de Bacalaureat.

Pentru Andrei Radu urmeaza o perioada de pauza, iar apoi propriul examen. Trebuie sa le demonstreze celor de la Inter Milano ca merita sa-l recheme de la Genoa, unde a fost imprumutat in acest sezon. 

VEZI MAI MULTE DESPRE SUBIECTELE LA BAC PE STIRILEPROTV.RO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!