Nemtii au facut public tot: asa am fost eliminati de la EURO U21! Capitanul Radu, studiat gest cu gest: "Am fost atenti la miscarile portarului!"

Nemtii au facut public tot: asa am fost eliminati de la EURO U21! Capitanul Radu, studiat gest cu gest: "Am fost atenti la miscarile portarului!"

Romania U21 a avut un parcurs incredibil la EURO U21 si s-a oprit in semifinale.

Romania U21 a ratat sansa de a juca marea finala la EURO U21 dupa ce a primit doua goluri pe final de la Germania intr-o semifinala dramatica. Germanii au dezvaluit in presa din tara natala cum au reusit sa-i invinga pe elevii lui Radoi.

Daniel Niedzkowski, secundul nationalei Germaniei, a declarat ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, iar Romania a fost pusa sub microscop. Fiecare miscare a jucatorilor romani era cunoscuta de fotbalistii germani care au profitat la maximum atunci cand au avut ocazia.

"Am pierdut multe nopti analizand adversarul, dar sunt incantat de fiecare data cand ideile noastre sunt puse in aplicare si functioneaza. Noi am revenit in meci in urma unei faze fixe, la o lovitura de colt. Nu ne-am antrenat special, dar le-am desenat-o baietilor, iar schema a stat mereu pe tabla in vestiar. Am remarcat ca romanii prefera sa lase 3 jucatori mai avansati, iar in mijlocul careului nu e deloc aglomeratie. Le-am cerut sa profite de acest lucru!", a declarat  Daniel Niedzkowski pentru Bild.

De asemenea, tehnicienii germani au fost foarte atenti si la capitanul nationalei noastre. Portarul Ionut Radu a fost analizat gest cu gest, iar asta i-a ajutat pe nemti sa se desprinda pe final la cele doua lovituri libere din minutele 90, respectiv 90+4.

"Am studiat cu minutiozitate miscarile portarului, am vazut ca pleaca destul de des la cornere din poarta. La fel, la loviturile libere - am remarcat cum jucatorii romani sar ca sa anticipeze sutul! De aceea, le-am recomandat sa incerce sa traga pe jos pentru a avea culoar", a mai declarat secundul nationalei Germaniei.VIDEO PROTVPLUS.RO

Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
Giani l-a vândut pe Labuș

02:50
Daniela Lupu - MasterChef 2019

"Cofetăria înseamnă relaxare pentru mine". Cu acest principiu, Daniela i-a relaxat și pe cei trei jurați cu un desert apetisant.


06:59
Profu' face pe babysitterul

02:30
Celentano l-a făcut fericit pe Firicel

03:03
"Tu crezi că ăștia-s proști sau fac mișto de noi?"

04:45
Cel mai bogat tânăr român, Sebastian Dobrincu, se lansează în muzică. Marius Moga i-a scris prima piesă

17:44
BRAT