"Intru-n club, e mult prea plin // Fac un cocktail turbofin" :)) Ionut Radu si George Puscas, superaparitie intr-un club de la mare: toata lumea i-a aplaudat! FOTO

"Intru-n club, e mult prea plin // Fac un cocktail turbofin" :)) Ionut Radu si George Puscas, superaparitie intr-un club de la mare: toata lumea i-a aplaudat! FOTO

Romania U21 s-a intors de la EURO, acolo unde a reusit cea mai mare performanta din istoria sa. Nationala de tineret a jucat semifinale si s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo.

Ionut Radu, George Puscas & Co au facut din Romania U21 o nationala cu adevarat mare! Ei au jucat semifinale la Campionatul European, unde au pierdut, din pacate, in fata Germaniei (2-4). Chiar daca nu au reusit sa se califice in finala, ei au bifat cea mai importanta performanta din istoria nationalei de tineret. La anul, Romania va evolua la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Tricolorii si-au luat o scurta vacanta! Radu si Puscas se distreaza la mare


Dupa EURO, majoritatea fotbalistilor si-au luat cateva zile libere. Exceptie face Ricardo Grigore, care a plecat direct in cantonamentul lui Dinamo din Spania.

Ionut Radu, George Puscas, Cristi Manea, Alex Pascanu si Vlad Dragomir au luat drumul relaxarii si au mers la Mamaia. Radu si Puscas s-au fotografiat intr-un club.

Fotbalistii Romaniei U21 au fost aplaudati chiar si in club, ei atragand toate privirile.

De saptamana viitoare, acestia se vor intoarce la echipele de club.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT