Starul căsătorit din Premier League, gata să apară în fața justiției după ce a făcut un copil cu amanta

Premier League Jaqueline Sousa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 18:48
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 19:09

Un jucător din Premier League are probleme cu legea!

Fotbalistul căsătorit este chemat în instanță de Jaqueline Sousa, un model brazilian de 33 de ani. Femeia susține că cei doi au avut o relație, în urma căreia a rămas însărcinată și a născut o fetiță, care acum are 14 luni. 

Din motive legale, numele jucătorului nu a fost divulgat, însă este chemat în instanță, urmând să se decidă paternitatea copilului și cât are de plătit pensia alimentară. Procesul va avea loc pe 10 noiembrie. 

„A vrut să fac avort!”

Jaqueline a dezvăluit cum a reacționat jucătorul în momentul în care i-a spus despre sarcină, mărturisind că avocații ei au încercat să ia legătura cu bărbatul, fără să primească vreun răspuns însă. 

„Știe de fiica noastră de ceva timp, a vrut să fac avort, iar acum va trebui să se prezinte în fața legii. Avocații mei i-au trimis scrisori însă nu a răspuns deloc. A trebuit să i le trimitem la club, însă nu am primit nicio reacție. 

Cu toate astea, același jucător se prezintă drept un familist și merge către copii în tribune și le oferă tricoul său”, a spus Jaqueline pentru The Sun

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!