Kate Middleton Aston Villa Chelsea Anglia

Cu ce echipe din Premier League țin prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge au fost pe stadion și la finala Euro 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 16:01
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 16:03

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, oficial Catherine ducesă de Cambridge, au fiecare favorita lor din competiția Premier League. Nepotul reginei Elisabeta este un suporter înfocat al lui Aston Villa, fiind prezent în mod regulat la meciurile echipei de pe ”Villa Park”. 

De ce o preferă William pe Aston Villa

William a explicat de ce ține cu echipa din Birmingham: ”Toți prietenii mei de la școală erau fie cu Manchester United, fie cu Chelsea. Eu îmi doream o echipă mai de pe la mijlocul clasamentului, care să-mi ofere senzații ca atunci când te afli într-un carusel”. 

Kate, în schimb, este fan Chelsea. Conform Dailystar, dezvăluirea a fost făcută de un copil pe care ducesa l-a întâlnit la un eveniment: ”Am avut o discuție și apoi am bătut palma, pentru că ea ține cu Chelsea și eu tot cu Chelsea”. Mai mult, și unchiul lui Kate, milionarul Gary Goldsmith, este suporter al grupării londoneze.

Cuplul William-Kate a asistat și la finala Campionatului European din acest an, pierdută de Anglia la lovituri de departajare în fața Italiei.

Modifică setările cookies