Sportiva care a reprezentat România la Jocurile Olimpice face o avere din OnlyFans: „Opiniile oamenilor nu-mi plătesc facturile!” 

Alexandra Ianculescu OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 20:14
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 20:14

Alexandra Ianculescu (32 ani) a fost reprezentanta României la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018, organizate în Coreea de Sud la Pyeongchang. 

Alexandra a reprezentat România la proba de patinaj viteză, după ce a ales să se mute în Canada pentru a se putea antrena la un nivel cât mai înalt. Tânăra a ocupat poziția 31 la Jocurile Olimpice de Iarnă, la proba patinaj viteză 500 m, ultimul loc din concurs. 

Recent, mutată în Olanda, Alexandra s-a reprofilat și își dorește să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, însă la proba de ciclism și să reprezinte Canada, de această dată. În urmă cu aproape un an, sportiva și-a deschis cont OnlyFans și a vorbit deschis despre asta, argumentându-și deciziile. 

Alexandra Ianculescu face o avere din OnlyFans 

„De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor.

Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută am decis să îmi deschis acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi.

Acestea fiind spuse, după ce am făcut bani în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum, pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele. Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream visele Olimpice.

Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile”, a punctat Alexandra Ianculescu pe Facebook conform viva.ro.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!