GALERIE FOTO Dublu pericol! Voleibalista care câștigă o avere din OnlyFans are o soră geamănă, cu aceeași ocupație! Nimeni nu le distinge 

Volei OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 15:13
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 15:13

Key Alves (23 ani) face senzație atât în volei, cât și pe rețelele sociale, acolo unde frumusețea i-a adus un boost de imagine, dar și mulți bani. 

Tânăra voleibalistă Keyla Alves legitimată la Bauru a decis să profite de pe urma aspectului său fizic pentru a obține încasări consistente. Astfel, Key, așa cum este cunoscută, și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă pe care postează fotografii explicite, în urma căruia câștigă net superior încasărilor din volei. 

Voleibalista de pe OnlyFans face furori cu sora geamănă 

Un lucru mai puțin cunoscut despre Key este însă faptul că are o soră geamănă, Keyt, cele două fiind identice. Pe 9 ianuarie, Key și Keyt au împlinit 23 de ani. Keyt este, de asemenea, jucătoare profesionistă de golf. 

Ambele fete postează fotografii extrem de sexy pe rețelele sciale, însă Keyt, spre deosebire de Kay, nu s-a expus pe platforma pentru adulți. Key a mai făcut un pas spre cariera sa din showbiz-ul brazilian, astfel că s-a înscris și la Big Brother Brazilia, acolo unde este și cea mai tânără concurentă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!