GALERIE FOTO S-a retras din fotbal la doar 24 de ani pentru a-și vinde pozele pe OnlyFans

Nikkole Teja Club Puebla OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Ianuarie 2024, 23:33
Data actualizarii: Joi 25 Ianuarie 2024, 23:32

Nikkole Teja a luat decizia surprinzătoare de a se retrage din fotbal la doar 24 de ani. 

Tânăra a decis să „își agațe ghetele în cui” și s-a retras din fotbal, deși cariera sa părea la început. Legitimată la Club Puebla din Mexic, Nikkole și-a anunțat retragerea printr-un comunicat postat pe rețelele sociale. 

„Am luat decizia, care nu a fost deloc ușoară, de a mă retrage din fotbalul profesionist. Dacă trăiesc doar această unică viață, sunt extrem de fericită că am ajuns să cunosc și să iubesc fotbalul. Dacă există viață după asta, sper să intru în contact cu fotbalul din nou și să simt că și fotbalul mă iubește pe mine. 

Multe mulțumiri clubului Puebla pentru oportunitate, care, deși a fost scurtă, a fost distractivă. Am ajuns singură în această țară, la vârsta de 18 ani, fără să cunosc pe cineva sau să vorbesc limba. Însă am visat mereu să joc fotbal. 

Nu trebuie să demonstrez nimic nimănui decât mie. Știu ce valorez ca jucătoare, ca fiică, ca prietenă, dar mai presus de toate ca persoană. Nu îmi regret plecarea, dar voi regreta experiențele pe care le-am trăit”, a spus Nikkole. 

Nikkole, star pe OnlyFans la 23 de ani 

În urmă cu un an, tânăra dezvăluia că și-a făcut cont pe OnlyFans, acolo und fanii puteau plăti un abonament lunar de 14 lire pentru a-i urmări profilul. Nikkole semnase cu Puebla la începutul anului, însă nu a reușit să își câștige locul în „primul 11” al echipei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!