GALERIE FOTO Soția lui Dani Alves a publicat din greșeală scrisoarea trimisă de brazilian din închisoare, în așteptarea sentinței 

Dani Alves Joana Sanz Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2024, 12:34
Data actualizarii: Luni 19 Februarie 2024, 12:49

Dani Alves (40 ani) se află în închisoare de pe 20 ianuarie 2023, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. 

Brazilianul a fost închis în urmă cu un an și o lună, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără, într-o discotecă din Barcelona. În perioada 5-7 februarie a avut loc procesul lui Dani Alves, care de-a lungul anului și-a schimbat versiunea asupra faptelor, negându-i-se eliberarea condiționată din acest motiv. 

La audieri s-a prezentat și soția fotbalistului, Joana Sanz, care în urmă cu un an anunțase că va divorța de el, însă nu a mai semnat actele, într-un final, și a decis să rămână alături de el, în ciuda infidelității și a acuzațiilor.

Joana Sanz a publicat scrisoarea trimisă de Dani Alves din închisoare 

În așteptarea sentinței, care urmează să fie dată în următoarele zile, Dani Alves i-a scris o scrisoare Joanei Sanz. Modelul a postat pe Instastory o fotografie cu scrisoarea brazilianului, însă apoi a șters-o, spunând că a comis o eroare. Cu toate astea, scrisoarea s-a viralizat. 

„Iubită Joana, 

Timpul trece, însă dragostea mea pentru tine rămâne intactă. În imperfecțiunea mea am învățat că nu pot să îmi dedic timpul pentru ceea ce a fost, ci să îmi transfer energia în ceea ce este. Și ce este e că ești ceea ce am visat, ceea ce visam și ceea ce încă visez. 

Toate drumurile vreau să le parcurg alături de tine. Nu am greșit femeia.... Da, erai tu. Da, ești tu și vei fi tu pentru totdeauna. Nu există o singură zi sau un singur moment, nici măcar un plan, în care tu să nu te afli. Număr toate zilele până în momentul în care te pot vedea trezindu-te. 

Nostalgia nu este să nu pot face asta acum. Nostalgia va fi pentru cei care nu au motive să viseze. Te iubesc și te simt în fiecare zi, într-un loc în care doar tu ai acces. Oriunde, oricum, orice ar fi, însă cu tine întotdeauna alături de mine. Te iubesc”, a scris Dani Alves în scrisoare.

Joana a ținut să precizeze că a publicat din greșeală scrisoarea, care era destinată doar pentru secțiunea 'Close Friends': „Am publicat din greșeală pentru toată lumea ceva ce era pentru 'cei mai buni prieteni'. Extrem de rapizi au fost cei din presă”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!