Colegul de celulă al lui Dani Alves l-a dat de gol și a dezvăluit ce plănuia să facă brazilianul 

Dani Alves dani alves inchisoare Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Februarie 2024, 11:22
Data actualizarii: Duminica 18 Februarie 2024, 11:24

Dani Alves (40 ani) se află în închisoare de un an și o lună după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. 

Brazilianul este acuzat că ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona. Dani Alves a fost închis în ianuarie 2023, iar acum, la un an distanță, a avut și procesul, urmând ca în curând să își afle sentința. În perioada 5-7 februarie a avut loc procesul fotbalistului care se află în fața a 9 ani de închisoare propuși de procurori și 12 ani de reclamantă. 

Dani Alves făcuse o cerere pentru a fi eliberat condiționat, însă i s-a refuzat, urmând ca în zilele următoare să primească sentința finală.

„Elementele de risc pentru fugă continuă să existe. Presupusa situație economică e puțin izbitoare. Patrimoniul fotbalistic al lui Alves este extrem de ridicat, e unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Încă are putere economică sau prieteni care au. Insistăm în faptul că Brazilia nu are acord de extrădare. Acum că este aproape de seentință riscul de plecare e cu atât mai mare”, a declarat procuratura. 

Colegul de celulă a dezvăluit ce plan avea Dani Alves 

Conform sport.es, care citează TardeAR, unul dintre colegii de celulă ai lui Dani Alves a dezvăluit câteva detalii legate de planul pe care îl are în cazul în care urma să fie eliberat condiționat. 

„Ăstuia dacă i se dă libertate provizională în așteptarea sentinței, fuge și pleacă în Brazilia”, a spus colegul de celulă, care ulterior a fost întrebat de prezentatoarea Ana Rosa Quintana „Asta spunea Alves și apoi povestea?”, iar bărbatul a asigurat că așa au stat lucrurile. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!