Șofer român, condamnat exemplar, pentru că își căuta partenere sexuale pe internet și a provocat un accident mortal!

accident mortal Ion Onut Marea Britanie site matrimonial sofer roman Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 14:46
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 15:00

Românul a primit opt ani și zece luni de închisoare în Marea Britanie, după ce a omorât trei oameni într-un accidentat brutal. 

În iulie 2021, Ion Onuț (41 ani) a intrat cu peste 90km/h în mai multe mașini care staționau în trafic pe autostrada A1 (M) din Durham, Marea Britanie.

A omorât trei persoane și a rănit alte trei

Din cauza impactului cu camionul încărcat cu îngrășăminte al românului, mai multe autoturisme au fost târâte sute de metri și au fost cuprinse de flăcări, incidentul ducând la decesul instant a trei persoane, David Daglish, Elaine Sullivan și Paul Mullen, și la rănirea altor trei pasageri. 

Ulterior, anchetatorii au descoperit că Onuț nu era atent la condus, pentru că a navigat timp de 40 de minute pe site-urile de întâlniri Shag Today și Mystic Match, în căutare de partenere sexuale, unde cheltuise un credit de 50 de lire sterline pentru a interacționa cu diverse femei și pentru a-și edita propriul profil. Acesta utiliza telefonul la momentul coliziunii și nu a frânat camionul Scania LGV de 3.5 tone, nici când s-a apropiat de ambuteiajul creat pe drumul pe care circula de un alt accident, mai ușor. 

A fost condamnat la opt ani și 10 luni e închisoare

Ieri, tribunalul Durham Crown Court l-a condamnat la opt ani și zece luni de închisoare pe șoferul român stabilit în Marea Britanie, pentru omor prin conducere periculoasă, și nu va avea voie să urce la volan timp de încă zece ani, după eliberarea sa. Daunele civile pentru familiile victimelor vor fi stabilite în urma unui proces civil, separat.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!