Cazul fugarului condamnat Mario Iorgulescu: începe ”Operațiunea Spălarea”! Ce a declarat tatăl Gino Iorgulescu

Mario Iorgulescu accident mortal condamnare definitiva la inchisoare Gino Iorgulescu LPF Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 08:46
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 08:53

Mario Iorgulescu, fugit din țară în Italia, a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare după ce a provocat un accident mortal în 2019.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare după ce a provocat un accident mortal în 2019.

După ce avocatul Virgil Boglea, cel care susținea în septembrie că ”victima era de 10 ori mai drogată decât Mario” dar și că ”Mario nu era drogat” (!) și că accidentul ”nu a fost din vina lui Mario”, a comentat decizia definitivă și executorie a Curții de Apel București, în condițiile în care fiul lui Gino Iorgulescu este fugit din țară, în Italia, a venit acum rândul și tatălui celui condamnat să ofere câteva declarații mergând pe aceeași linie.

Gino Iorgulescu dă vina pe procuror, pe victimă și pe presă

”Motivul preluării intempestive nu se cunoaște. Sau, mai bine spus, nu se vrea cunoscut. Noi ne-am dat seama pe parcurs de ce s-a întâmplat asta. Pentru că procurorul de caz, în concurs cu familia concubinei victimei și cu sprijinul vădit al unei părți a presei, să construiască un caz de omor în jurul accidentului rutier.

S-au omis multe elemente în aceasta ‘construcție’ și poate ne explică procurorul Anghel Alexandru, deși este retoric pentru ca s-a văzut cum a distras atenția publicului de la familia de interlopi si traficanți de droguri.

Toate aceste circumstanțe trebuie să fie cunoscute înainte de a condamna public o persoană, indiferent de numele ei. Astfel, am să repet răspicat cele spuse mai sus: fiul meu nu a fost drogat și nici beat!!! A apucat să bea foarte puțin după ce a mâncat și, neputându-și controla impulsul, a plecat la acea oră, deci nu a apucat să se îmbete.

Mai târziu s-a aflat si cauza răspunzătoare de acest comportament impulsiv, și anume: leziunea pe creier de care nu știam, crezând ca manifestările și comportamentul lui sunt doar parte a unei perioade a adolescenței care va trece”, a spus Gino Iorgulescu, conform Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!