Socant! Un nou caz de otravire letala in care apare numele Rusiei! Ce s-a intamplat cu unul dintre oamenii care au intrat pe teren la finala CM

Socant! Un nou caz de otravire letala in care apare numele Rusiei! Ce s-a intamplat cu unul dintre oamenii care au intrat pe teren la finala CM

Finala Campionatului Mondial din Rusia, disputata intre Franta si Croatia si incheiata 4-2, a fost marcata si de un moment de protest. Mai multe persoane au patruns pe teren.

Grupul Pussy Riot a reusit sa pacaleasca vigilenta stewarzilor la finala Campionatului Mondial, iar patru membri au patruns pe teren. Ei au protestat la adresa regimului condus de Vladimir Putin, iar dupa meci au fost arestati si condamnati la cate 15 zile de inchisoare. De asemenea, acestora li s-a interzis sa mai participe la orice competitie sportiva in urmatorii 3 ani.

Astazi, presa internationala relateaza ca unul dintre cei care au protestat la finala CM se afla acum in stare critica. El este in coma!

Le Monde relateaza, citand portalul Meduza, ca Piotr Verzilov este internat in stare critica, ca urmare a unei posibile otraviri.

O apropiata a lui Verzilov, Veronica Nikulsina, a afirmat: "La inceput si-a pierdut vederea. Apoi nu a mai putut vorbi si nici nu s-a mai putut misca. A intrat in convulsii".

De asemenea, informatia a fost confirmata de grupul Pussy Riot pe Twitter.

"Viata prietenului si a fratelui nostru Piotr Verzilov este in pericol. El este la reanimare. Credem ca a fost otravit", se arata in mesaj.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies